Salam Ramadhan

Maaf kerana kesibukan yang melanda sehingga setahun aku baru boleh nak update blog ni. Ni pun aku just nak share something yang mungkin boleh membantu korang untuk own biz. cube try ushar yoshhh.. Image Hosted by ImageShack.us

Baca Lagi......

  Salam kemaafan

Salam

Aku tengah cari mood utk mengupdate blog ni..
Maaf sekali lagi kalo blog ni terbior bontang ye..


p/s: kepada follower2 sekelian jengah-jengah la kat seantero.info
Suratkhabar melayu ada, omputih ada, cina ada, india pun ada..
Auto update setiap 1 jam sekali...

Baca Lagi......

  Selamat Berpuasa


Selamat berpuasa kepada semua pembaca blog ini. Diharap kita semua mendapat keberkatan di bulan Ramadhan tahun ini. Amin....

Baca Lagi......

  Buat Sticky Post

Salam semua..
Kali ini aku nak kongsikan cara nak buat sticky entri dalam blogspot. Apa yang dimaksudkan dengan sticky entri ialah post yang sentiasa berada di atas(muka depan) blog korang. Jom godek daaaa.....
Cara dia mudah je.. Masa dah siap tulis entri korang, klik kat Post Options dan tukar tarikh kepada tarikh yang akan datang. Apa-apa hal boleh tengok gambar di bawah(jangan malu-malu klik gambar tuu kalo kecik sangat... hahahaha)
Image Hosted by ImageShack.us

Baca Lagi......