Buat Sticky Post

Salam semua..
Kali ini aku nak kongsikan cara nak buat sticky entri dalam blogspot. Apa yang dimaksudkan dengan sticky entri ialah post yang sentiasa berada di atas(muka depan) blog korang. Jom godek daaaa.....
Cara dia mudah je.. Masa dah siap tulis entri korang, klik kat Post Options dan tukar tarikh kepada tarikh yang akan datang. Apa-apa hal boleh tengok gambar di bawah(jangan malu-malu klik gambar tuu kalo kecik sangat... hahahaha)
Image Hosted by ImageShack.us

20 comments:

Post a Comment