Aku sibuk dengan kawan baruku...

Salam kepada semua..

Aku tengah busy dengan kawan baru aku ni.. nama dia DRUPAL. hehehehe
Tengah mengodek drupal utk pojek akan datang.. doakan la aku berjaya mengodek si kawan baruku ini.

Maaf la semua ye..

p/s: kepada kengkawan yang request sebarang godek, boleh tak detailkan lagi soalan anda supaya aku senang nak paham dan terus je mengodek tanpa menanyakan balik pertanyaan korang.hahahaha

maaf kpd sesiapa yg terasa..

no offense.. none taken.. peace..

(kalo sempat mlm ni aku postkan godek terbaru ye.. arios)


Image Hosted by ImageShack.us

6 comments:

  • GiGGLe GaL

    ah.. ko ni ... sibuk ngan cik drupal pulak.. patut la lama tak berhapdet... aku soklan tak de..tp klu ade godek baru, aku kutip..hihihi..

    owh.. ya.. insert ym icon kat post comment aku tak berjaya la dik.. tolong sikit.. sila lawati blog meriah aku.. sekian.

  • bedot

    hehehehe..

    kak sori r sbb aku blom dpt lg godek nye.. de gak googling tp x jumpe mungkin 2 thun lg x.. hohohoh

    xpe nt de.. dgn lincah aku update ye kak

  • ibu dania

    aku doa kan la ko berjaya ye

  • bedot

    tq.. bu dania
    Amin....

  • liana

    bedot, saya still dgn masalah yang sama.x reti2 nak wat 3 column.huhuhu nmpak sgt buta IT.saya dah cuba tp templete 2 jd lebar jer n column ke 3 x kuor pun. mungkin sebab saya x berapa faham arahan ke 3 n ke 2 last tu...bleh x bedot tunjuk kat mane yang saya perlu ubah kat arahan ke 3 n ke 2 last 2?n kalau jd kuor camne ek?

  • watanabe

    bagus la ko ni bedot..banyak pahala ko dapat ajar orang nie.....ak pun baru nak berjinak2 dengan blog nie...tqvm

Post a Comment